Calluna XC (SWB)

Sto f-08, brun, e Callahan VDL u Pärlemor (SWB) e Kaliber - Honeymoor xx

Calluna är ett härligt, litet sto med mycket spänst och hopp i sig. Hon är mycket rörlig, tuff, orädd och otroligt vänlig och social. Fadern Callahan VDL vann öppna hoppchampionatet för 6-åringar på Flyinge i oktober 2009. Han hoppade sig dessutom till final och placerade sig som fyra i 7-årschampionatet i Falsterbo 2010, med en alldeles strålande hoppning. Callahan såldes 2011 till stall Eurocommerce och har tillsammans med sin ryttare, Gerco Schröder, haft stora framgångar på hoppbanorna. Han har nu nytt prefix och heter numera Eurocommerce Callahan.

Callahan toppar hopphingstarnas statistik från avkommornas treårstest 2013!

Mamma, Pärlemor, är ett rörligt sto med ett mycket bra temperament. Hon har placeringar i medelsvår hoppning. Mormor, Beryl Moor xx, är ett fullblodssto som var framgångsrik på tävlingsbanorna och har tävlat svår hoppning.

Pärlemor var inlånad av oss för avel under ett år och det resulterade i lilla underbara Calluna. Numera är Pärlemor tillbaka hos sin ägare, Britt-Mari Malmborg på Adelsö.

Calluna är en mycket trevlig och okomplicerad individ som hoppar väldigt bra. Ambitiös, fokuserad, orädd och otroligt positiv. Hon har tävlat 110 – 120 som unghäst.

Calluna är nu såld till juniorryttaren Wilma Lenhov, Västerås, och vi önskar dem all lycka tillsammans i fortsättningen!

Callahan VDLContendro IContenderCalypso II
Gofine
BravoReichsgraf
Ofarim
FlairFor PleasureFurioso II
Gigantin
AsconaArgentan
Seeheldin
Pärlemor (SWB)KaliberUtrilloErnö
Anisett
Calnalla II (F. 3)Pompe
Cenora (F.3)
Beryl Moor xxHoneymoor xxHoneyway xx
Lorelei xx
Yarra xxUjiji xx
Blue Shadows xx