Calici XC (SWB)

Valack f-08, isabell, e Callahan VDL u Anemi (SWB) e Anart - Pegasus

Calici är en grann, välbyggd och elegant isabellvalack född -08, med en mankhöjd på 168 cm. Han har en härlig utstrålning och rör sig mycket välbalanserat. Han hoppar med en mycket bra teknik, en härlig glädje och han har mycket stor kapacitet. Liksom sin far och mor har han ett underbart temperament och han är mycket väluppfostrad och lätt att hantera. Han är mycket lättlärd, lyhörd, känslig och otroligt cool. Han deltog våren 2010 i Hopphästklubbens talangjakt hos Sylve Söderstrand och det med den äran, se film. Avslutningsdagen var den 3 maj och Sylve gav honom ett strålande betyg, mycket bra för temperament, hoppteknik och förmåga samt för galoppen.

Fadern Callahan VDL vann öppna hoppchampionatet för 6-åringar på Flyinge i oktober 2009. Han hoppade sig dessutom till final och placerade sig som fyra i 7-årschampionatet i Falsterbo 2010, med en alldeles strålande hoppning. Callahan såldes 2011 till stall Eurocommerce och har tillsammans med sin ryttare, Gerco Schröder, haft stora framgångar på hoppbanorna. Han har nu nytt prefix och heter numera Eurocommerce Callahan.

Callahan toppar hopphingstarnas statistik från avkommornas treårstest 2013!

Calici är en talangfull och mycket trevlig individ och han får mycket beröm av Lotta Björe. Han har gått felfria rundor upp till 120 under 2013 och 2014.

Calici är nu såld till Mathilda Klingestad i Forshaga. Vi önskar dem all lycka framöver!

Callahan VDLContendro IContenderCalypso II
Gofine
BravoReichsgraf
Ofarim
FlairFor PleasureFurioso II
Gigantin
AsconaArgentan
Seeheldin
Anemi (SWB)AnartHartungIlmengrund
Harfe
Annika (13)Barbarossa
Aloi
ImraPegasusDragos
Lonicera (57)
FatimaSuliman
Philippa