Calcitonina XC (SWB)

Sto f-10, fux, e Callahan VDL u Anemi (SWB) e Anart - Pegasus

Klockan ett på natten den 20 juni föddes detta näpna och vältecknade fuxsto, Calcitonina XC. Även hon en superpigg och stadig tjej som snabbt kom upp på benen. Helsyster med Calici och Calcemi och ser ut att vara lika hoppbegåvad som sina syskon. Hon har en härlig välbalanserad galopp och ett mycket mjukt, fint, och lekande lätt hopp, liksom sina syskon. Hon är bland det grannaste och mest näpna man skådat och går nu under smeknamnet ”Dockan”.

Fadern Callahan VDL vann öppna hoppchampionatet för 6-åringar på Flyinge i oktober 2009. Han hoppade sig dessutom till final och placerade sig som fyra i 7-årschampionatet i Falsterbo 2010, med en alldeles strålande hoppning. Callahan såldes 2011 till stall Eurocommerce och har tillsammans med sin ryttare, Gerco Schröder, haft stora framgångar på hoppbanorna. Han har nu nytt prefix och heter numera Eurocommerce Callahan.

Calcitonina är såld till Theresa Entin, Eskilstuna. Theresa ägde tidigare vår uppfödning Stellaria (e Stanford – Epson – Pegasus) och vi har tillsammans fött upp Senator (e Electro u Stellaria). Vi gratulerar Theresa med familj till denna underbara individ och vi vet att hon kommer att bli väl omhändertagen!

Dockan gjorde treårstest på Strömsholm och fick klass I med 46,5 p som hopptalang och 8,5 8,5 för sin hoppning. Hon fick otroligt mycket beröm av domarna för sitt fantastiska temperament!

Callahan VDLContendro IContenderCalypso II
Gofine
BravoReichsgraf
Ofarim
FlairFor PleasureFurioso II
Gigantin
AsconaArgentan
Seeheldin
Anemi (SWB)AnartHartungIlmengrund
Harfe
Annika (13)Barbarossa
Aloi
ImraPegasusDragos
Lonicera (57)
FatimaSuliman
Philippa