Noisette XC (23) (SWB)

Sto f-10, mörkbrun, e Nintender (ex. V. Sambia) u Amulette (23) (SWB) e Alcatraz - Marwin

Vid middagstid den 7 maj såg lilla Noisette XC dagens ljus. En livskraftig, pigg och ettrig liten tös med en enorm vilja. Hon är ädel, högställd och en stor talang. Otroligt spänstig med enastående teknik fram och bak, smidig och kvick men också väldigt känslig och tuff med en härlig inställning till hoppning! 

Noisette är ett selektionssto och trestjärnigt prestationssto och har kvalat till Breeders som 5, 6 och 7-åring. 2016 som 6-åring gick hon till final och gjorde en strålande finalrunda i 135-debut med ett litet pet av sista hindret. Hon gick även Falsterbo och Elmia, med mycket bra resultat. 2017 gick hon 7-årsfinal med ett retligt pet men hoppade fantastiskt och hamnade precis utanför placering!

Noisettes mamma, Amulette, har hoppdiplom och är ett selektionssto med prestationsklass två stjärnor. Hon blev placerad i finalen på femårschampionatet 2012 samt gick Falsterbo samma år. Hon deltog även i sexårschampionatet 2013 med bra resultat. Amulette har placeringar upp till 135 och hoppar med mycket fin teknik, vilket hon har nedärvt till alla sina avkommor. 

Noisette tävlades av Didrik och de har placeringar upp till 145. Hon är mycket rädd om sig men otroligt tuff och fokuserad på hinder. Under 2021 gjorde de 15 starter varav 13 felfria och de andra två med ett pet vardera. Noisette sattes i avel 2022 på grund av Didriks studier och brist på tid för att tävla på högre nivå.

Nintender (ex. V. Sambia)Namelus RConcordeVoltaire
Flyer
EamelusienaJoost
Amelusiena
NambiaContenderCalypso II
Gofine
SambiaMephisto
Natalia 2
Amulette (23) (SWB)AlcatrazAloube ZAlme Z
Gotendirndl Z
NirzaRonald
Ulana
Marionette (23) (SWB)MarwinMaurice
Apolda
Arinette (23) (SWB)Artist
Minette (23) (SWB)