Amulette (23) (SWB)

Sto f-06, svart, e Alcatraz u Marionette (23) (SWB) e Marwin - Artist

Amulette är ett vackert svart sto, f -06, med ett vänligt men känsligt temperament. Det är dock en bestämd dam med mycket åsikter. Hon har underbar hoppteknik med rejält avstamp och mycket fin bakbensteknik. Hon är mjuk som en katt och har även mjuk och gungig gång. Hon är visad på 3-årstestet på Strömsholm -09 med klass I, 46 p för hoppning (887788) och 45 p för dressyr (887787). Hon gjorde kvalitetsbedömningen på Strömsholm som 5-åring (fölsto), och fick hoppdiplom med 8,9 i uppsutten hoppning.

Den 7 maj 2010 fick Amulette sitt första föl, Noisette XC, e Nintender. Ett vackert, ädelt sto med en fantastisk hoppteknik och inställning. Noisette var kvalad till Breeders som 5, 6 och 7-åring. Som 6-åring gick hon till final i Breeders men med ett pet på sista hindret blev det tyvärr ingen placering. Hon gick också Falsterbo med strålande resultat samma år och deltog även i 6-årsklassen på Elmia.

Därefter har det följt många fina avkommor.

Didrik har ridit in och utbildat Amulette och de har haft många framgångar tillsammans. Hon kvalade under våren 2012 till Scandinavian Open i Falsterbo (5-årsklassen, fölsto) och där gick hon två mycket fina rundor. Två små pet i första semifinalen och en mycket fin felfri runda i semi 2, på Falsterbos stora gräsbana och då debut på 125.

Hon kom till final med två kanonfina felfria rundor i avelschampionatet på Flyinge 2012. I finalen blev det tyvärr ett litet skitpet och med 4 fel blev hon placerad 10:a av totalt 220 starter! Otroligt positiv och ambitiös häst! 

Amulette har vinster och placeringar upp till 135 och genomförde även 6-årschampionatet på Flyinge 2013 med bra resultat.

AlcatrazAloube ZAlme ZIbrahim (SF)
Girondine
Gotendirndl ZGotthard
Wolgatreue
NirzaRonaldRamiro Z
Adrette
UlanaAnblick xx
Diastolchen
Marionette (23) (SWB)MarwinMauriceMatcho x
Gracia
ApoldaAderlass
Stina
Arinette (23) (SWB)ArtistStrauss
Damast (F. 2)
Minette (23) (SWB)Marocco
Ninette (23)